Frågor och svar

Hur corona-anpassar ni era spelningar?

Tillsammans med våra arrangörer vill vi alltid genomföra smittsäkra och lyckade spelningar. Våra skådespelare håller alltid lämpligt avstånd till publik och arrangör på plats. Lokalerna vi spelar i ska vara tillräckligt stora för att kunna upprätthålla fysisk distansering. Självklart stannar vi hemma vid minsta symptom och tvättar händerna noga och ofta.

Har ni några digitala alternativ?

Ja, vid de tillfällen då ett fysiskt besök hos arrangören inte är möjligt använder vi oss av MolièreEnsemblen PLAY. Nu finns möjligheten att både få se föreställningar och gå workshops online! Då kan till exempel grupper som redan umgås uppleva våra produktioner i en trygg miljö, samtidigt som vi kan skräddarsy en videohälsning till vår distanspublik.

Vad har ni för subventioner?

Våra barnföreställningar har subvention på priset i Stockholms stad och län. Kontakta oss för frågor kring subventioner i övriga landet.

Tillgänglighet?

Vi kan erbjuda våra föreställningar i anpassad version för personer med särskilda funktionsvariationer. Vi kan till exempel spela för mindre grupper, i lugnare tempo, med tydligare tal, samt med lägre volym på musik och ljudeffekter.