MoliéreEnsemblen presenterar stolt:

Nya skor! (3-8 år)

Charlies högsta önskan är ett par nya skor. Så när brevet från mormor kommer, blir han överlycklig.

På sin födelsedag ska Charlie få precis vilka skor han vill! Mormor tipsar om en viss skoaffär, där det arbetar en mycket speciell skomakare.
Där kommer han att få hjälp att hitta precis det han önskar sig. Men vem är denna skomakare egentligen? Och vad är det som mormor inte berättar?
En rolig och spännande föreställning med musik, komik och magi i regi av Ann-Christine Magnusson efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar och orginalmusik av Jörgen Aggeklint. I rollerna ser vi de eminenta skådespelarna Oskar Webrell och Matilda Bördin. Urpremiär 25 januari 2020. Plats: Blå Huset Tenstaplan 8 kl. 14.00

Föreställningen spelas på Stjärnkalaset Torsdagen 30/1.

Föreställningen är  flexibel till både form och innehåll och kan spela på stora teatrar som familjeföreställning och på mindre förskolor och bibliotek. För information och bokning kontakta Jörgen Aggeklint 073-898 79 39 eller mejla jorgen(at)moliereensemblen.com


För bokningar i Stockholm: Föreställningen ingår utbudet med Kulanpremie. Registrera din bokning för att ta del av Kulanpremien här. Kulanpremien gäller för förskolor och skolor i Stockholms stad. Kontakta kulan@stockholm.se för att anmäla dig som användare eller om du behöver hjälp.

Oskar Webrell
Skådespelare
Utbildad vid Stockholms Dramatiska Högskola, Mimskådespeleri 2017-2019
Läs mer
Matilda Bördin
Skådespelare
Utbildad vid Stockholms Dramatiska Högskola, Mimskådespeleri 2017-2019
Läs mer

Ann-Christine Magnusson
Regi & dramatisering
Dramatiker, regissör samt prisbelönt barnboksförfattare. Bum Bum, Stig tittar ut, Pite och Palt m.fl. Nominerad till bästa barndeckare 2019.
Läs mer
Jörgen Aggeklint
Musikkomposition
Kompositör, textförfattare. Tidigare mångårig medarbetare på Boulevardteatern och kompositör till succér som Lilla spöket Laban, Guji Guji (selected for New York Musical Festival) m.fl.
Läs mer
Johanna Oranen
Scenografi & Kostym
Scenograf och kostymör. Medarbetare på Teatervalvet i Örebro
Läs mer
 

Arrangörsinfo

Pressbild

Foto

Pedagogmaterial

Klicka på bilden för att ladda hem utbudsblad som pdf.

Klicka på bilden control klicka och “spara som” för att ladda hem  300 dpi Illustration: Sara Hedman-Wall

Kommer inom kort!

Kommer inom kort!