TAPPA TAND!

Tappa tand! (4–8 år)

Regissören och dramatikern Ann-Christine Magnusson är tillbaka efter jättesuccén Äta själv! med en ny och rafflande berättelse om längtan efter att bli stor och framför allt – att få den där underbara gluggen mellan tänderna. För familj, förskola och skola (4–8 år)

Det finns inget som Ingrid hellre vill än att tappa en tand! Hon vill att alla ska komma och dra i den lösa tanden – och beundra. Hon vill, precis som storebror, få pengar i glaset från tandfen och en glugg att visa upp på förskolan. Ingrid blir mer och mer besatt att tappa tand, hon låtsas att hon har lösa tänder, hon lurar tandfen med äppelkärnor och hon målar svart i munnen.

Men är allt detta så smart, egentligen? Hur ska hon ta sig ur denna soppa? Här behövs tandfens hjälp! Ingrid kommer till sist till insikt om det fina med att var sak har sin tid och att det faktiskt finns fördelar med att ha sina tänder kvar.

Från 4–8 år. En rolig och underfundig föreställning om längtan, hopp och avundsjuka, efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar. 

Föreställningen är  flexibel och kan spela på stora teatrar som familjeföreställning och på mindre förskolor och bibliotek. För information och bokning kontakta Sara Hedman på 070-790 89 47 eller mejla producent(at)moliereensemblen.com


För bokningar i Stockholm: Föreställningen ingår utbudet med Kulanpremie. Registrera din bokning för att ta del av Kulanpremien här. Kulanpremien gäller för förskolor och skolor i Stockholms stad. Kontakta kulan@stockholm.se för att anmäla dig som användare eller om du behöver hjälpS

... en fantastisk föreställning. Tappa tand var helt underbar och innehöll allt man kan önska för små som stora. Jag var helt upplyft efteråt och idag när jag hade kulturmöte med mina ombud så lyfte de föreställningen till skyarna.

Hällbyviks center
Annica Grimmbråten
Kultursamordnare Göteborg

Härlig föreställning 😊!

Rebecka_Melin
Rebecka Melin
Scenloppan Eskilstuna

Arrangörsinfo

Klicka på önskad bild för att ladda hem som PDF

Affisch (A3)

Klicka på bilden för att ladda hem. Illustration: Sara Hedman och Johanna Oranen

Lärarmaterial

Klicka på bilden för att ladda hem Illurtration: Johanna Oranen

Pressbilder

Välj bild. Ctrl-klicka för att ladda hem. Foto: Sara Hedman